Škoda na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

16. března 2023

Predstavljanje Škoda modela u Hali 1 Beogradskog sajma na 55. Međunarodnom sajmu automobila Predstavljanje najatraktivnijih električnih modela Škoda Enyaq iV porodice, ali i popularnih modela sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem

Najatraktivniji ŠKODA modeli biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među izloženim modelima će se naći neki od najpopularnijih modela brenda Škoda na našem tržištu, ali i premijere modela iz Škoda Enyaq iV porodice.

Nastup brenda Škoda na 55. Međunarodnom sajmu automobila

Vozila brenda Škoda su godinama unazad među najprodavanijim na našem tržištu. Tradicionalni modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem neće još neko vreme otići u zaborav, bar kada je reč o brendu Škoda. Zato će se, među modelima koji će biti izloženi na štandu brenda Škoda, naći dobro poznata limuzina Superb. Sve popularniji SUV segment će imati čak tri izložena predstavnika. Među njima će biti sportske verzije modela Kodiaq i Karoq, ali i najmanji među njima Kamiq. Ipak, očekuje se da će najveću pažnju privući modeli koji su nedavno imali i svetsku premijeru. Reč je o modelima Enyaq iV porodice, RS verzijama modela Enyaq i Enyaq Coupe, kao i Enyaq Coupe Sportline.

Konferencija za novinare

Brend Škoda će premijerno predstaviti najatraktivnije modele i najaviti svoj nastup na Sajmu automobila u okviru Konferencije za novinare koja će se održati 21. marta u 12:45 časova na štandu brenda Škoda u Hali 1 Beogradskog sajma.

Škoda i biciklizam

Svi ljubitelji biciklizma znaju da je Škoda verni pratilac svih velikih i značajnih biciklističkih događaja. Škoda Srbija daje svoj doprinos u promociji biciklizma u Srbiji kroz razne akcije i sponzorstva trka, klubova, događaja, kampova i sl. Ove godine ćemo na Škoda štandu ugostiti predstavnike Upside Down zajednice koji će se družiti sa posetiocima u subotu 25. marta, a tom prilikom će posetioci moći da učestvuju u brzinskom takmičenju i osvoje interesantne nagrade.

Najnovije vesti