Zašto da se odlučite za ovlašćeni servis?

Bilo da planirate da menjate ulje ili da popravljate automobil nakon nezgode, cene usluga u Škoda servisnim centrima uvek će vam biti unapred poznate. Budite sigurni da su tehničari adekvatno obučeni i da će se koristiti samo originalni delovi vrhunskog kvaliteta.

Kompletne usluge popravke

Ovlašćeni servisni partneri mogu da se nose sa svim vrstama popravki: rutinsko održavanje, specijalizovane popravke, pa čak i popravke nakon nezgode.

Iskusni majstori

Vaš automobil će biti u rukama stručnjaka direktno obučenih od strane Škoda Auto koji poznaju modele do poslednjeg šrafa i znaju tačno vreme potrebno za izvršavanje svakog zadatka.

Originalni delovi

Za popravke se koriste detaljno testirani Škoda originalni delovi, koji se razlikuju po beskompromisnom kvalitetu, savršenoj kompatibilnosti, izdržljivosti i pristupačnim cenama.

Pogodnosti

Rezervišite online, prijavite kvarove putem aplikacije i, nakon što predate automobil, odvezite se u drugom. Kada dođete na servis automobila, nećete imati dodatnih briga.

Izaberite uslugu

Specijalizovane popravkePopravke nakon nezgodeOdržavanje

Limarska radionica

Farbanje

Popravke enterijera

Reglaža trapa

Popravka celog vozila

Obrada dokumentacije

Ispravno vozilo

Redovno održavanje

Vulkanizerske usluge

Dodatne usluge

Originalni delovi za originalne rezultate

Prilikom servisiranja vašeg vozila koristiće se samo visokokvalitetni rezervni delovi koji su prošli detaljno testiranje. Osnovni asortiman se sastoji od delova podeljenih u tri kategorije koje tačno odgovaraju vašim potrebama.

Ponuda rezervnih delova

Originalni deloviZamenljivi deloviEkonomski deloviNeovlašćeni servisi
Delovi savršenog kvaliteta, na koje se postavljaju isti visoki zahtevi kao i za pouzdanost i bezbednost novih Škoda vozila.
Fabrički remontovani delovi za vozila bilo koje starosti.
Delovi sa nižom cenom, nešto manje opcija i prilagođenim dizajnerskim karakteristikama.
Nabavite originalne ŠKODA delove preko programa NORA.

Pitanja i odgovori

Ovlašćeni Škoda servis ima za cilj da Vam ponudi najširi mogući spektar kvalitetnih usluga. Dobro obučeni inženjeri sa pristupom najsavremenijoj tehnologiji mogu da se izbore sa svim vašim zahtevima, uključujući precizno podešavanje adaptivnih farova i radara. Veliki naglasak na kvalitetu i odličnoj usluzi koja se pruža kupcima, ponekad može kao da rezultat ima više cene od onih koje nude neovlašćeni servisni centri. Svi partneri žele da dobijete najbolju moguću uslugu.

Trajanje svake usluge servisa određuje ŠKODA AUTO, tako da ćete uvek unapred znati cenu i trajanje usluge. Ukupno vreme koje Vaš automobil provede na servisiranju zavisi prvenstveno od težine i obima posla koji treba da se obavi. Uvek ćete dobiti okvirnu procenu kada rezervišete termin.

Kod ovlašćenog servisa možete biti sigurni da će Vaš automobil dobiti najbolju moguću negu. Servisni partneri provode mnogo sati na treninzima kako bi naučili o svakom Škoda modelu. Neke složenije popravke i zahtevnije održavanje, poput popravke automobila koji je bio u udesu ili kalibracije radara i senzora, mogu da obavljaju samo ovlašćeni servisi.

Tokom servisa koriste se samo visokokvalitetni delovi koji ispunjavaju stroge zahteve kvaliteta. Možete birati između nekoliko tipova Škoda delova, u zavisnosti od Vaših tačnih potreba: pored originalnih delova (novi delovi najvišeg kvaliteta), možete da izaberete remontovane rezervne delove ili ekonomske delove za vozila starija od četiri godine, koji su pristupačniji.

Vi možete slobodno da izaberete gde ćete da servisirate vaše vozilo. Ovlašćeni servisni partneri se uvek preporučuju, jer njihovi tehničari prolaze kompletnu obuku i stalno su u toku sa najnovijiom trendovima i garancija Vašeg vozila ostaje važeća.

Kada dođete u servis da preuzmete automobil, tehničar će vam objasniti sve što je urađeno. Ovlašćeni servisni partneri takođe garantuju da su ugrađeni samo detaljno testirani delovi i da je celokupla usluga kvalitetno pružena.

Posetite najbliži Škoda servisni centar

Pronađite najbliži servisni centar, jednostavno rezervišite online i vratite već danas svoj Škoda automobil u tip-top stanje.

Škoda pomoć na putu

Ukoliko budete imali probleme na putu sa Škoda vozilom, nije važno da li je razlog nezgoda ili tehnički kvar, uvek možete kontaktirati Škoda Pomoć na putu. Operator će Vam obezbediti pomoć ili pomoći da sami rešite problem.

Pozovite: 0800/330-333, a za inostranstvo: +381 11 312 0763