NASTUP BRENDA ŠKODA NA SAJMU AUTOMOBILA

5. května 2022

Kompanija „Auto Čačak“ predstaviće najatraktivnije modele brenda ŠKODA koji će biti izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među eksponatima će pored dobro poznatih modela biti predstavljeni i električni SUV modeli koji do sada nisu viđeni na našem tržištu.

Rezultati prodaje i zadovoljstvo kupaca iz godine u godinu svedoče o uspešnim odlukama i dobrim poslovnim potezima. Zadovoljna prošlošću, ŠKODA je okrenuta budućnosti, a budućnost je već uveliko počela. Ako bismo hteli u samo nekoliko reči da opišemo kako će ŠKODA izgledati u budućnosti, rekli bismo da će nastojati da bude internacionalnija, električnija i digitalnija. Trendovi kojima teži su: smanjenje emisija, a sa tim je povezana i elektrifikacija i digitalizacija.

Jedan od osnovnih prioriteta brenda ŠKODA je da do 2030. godine postane jedan od pet najprodavanijih brendova u Evropi. Takođe, u skladu sa temom ovogodišnjeg sajma automobila, jedan od osnovnih prioriteta kompanije ŠKODA AUTO je smanjenje emisije izduvnih gasova, kao i prebacivanje procesa proizvodnje na zeleniji rad.

Brend ŠKODA će se na ovogodišnjem DDOR ECO BG CAR SHOW-u predstaviti sledećim modelima:

• ŠKODA FABIA – najprodavaniji model brenda ŠKODA u Srbiji u 2021. godini

• ŠKODA KAROQ – redizajnirana verzija modela u SportLine verziji

• ŠKODA OCTAVIA COMBI G-TEC – verzija modela, koji je jedan od osnovnih stubova brenda, sa pogonom na benzin i CNG

• ŠKODA ENYAQ iV – prvi električni SUV model brenda ŠKODA

• ŠKODA ENYAQ COUPE RS iV – sportska RS verzija električnog SUV modela


Najnovije vesti