Nova ŠKODA OCTAVIA će vas osvojiti za 60 sekundi

28. září 2020
O najnovijoj generaciji najuspešnijeg ŠKODA modela mogli bismo da govorimo satima, ali verovatno će vam privući pažnju za samo nekoliko sekundi.

Četvrta generacija modela ŠKODA OCTAVIA još jednom demonstrira svoj položaj kao automobil koji može da se svrsta u čak dve klase. Unutrašnji prostor automobila je veći nego kod velikog broja većih modela, ima dodatke karakteristične za automobile iz viših segmenata, a istovremeno je kompaktan i pristupačan automobil.

Još više prostora

Četvrta generacija modela OCTAVIA je 15 mm duža, Limo je viši za 19 mm, a Combi za 22 mm. Kapacitet prtljažnika je povećan na čak 600 litara, ili 640 litara kod Combi verzije.

Dinamičan izgled

Niža, vitka silueta ima najbolji aerodinamički koeficijent otpora u svojoj klasi. Sportski stav modela naglašavaju niže postavljeni prednji farovi i točkovi dostupni u veličinama do 19”.

Kvalitetan enterijer

Meka plastika, hromirani detalji, ambijentalno osvetljenje i elegantan dvokraki volan, sve ovo zajedno sa novim dizajnom instrument table povećava osećaj prozračnosti.

Udobnost u vožnji

Novi nivo komfora obezbeđuju ergonomska sedišta sa funkcijama za ventilaciju i masažu, funkcija za ulaz bez ključa za sva vrata i tro-zonski klima uređaj, kao i funkcija za grejanje za sedišta, volan i vetrobransko staklo.

Bogata oprema

U standardnom paketu opreme dostupni su dvo-zonski klima uređaj, virtual cockpit (10.25”), električni prozori napred i pozadi, vazdušni jastuk za kolena za vozača i full LED osvetljenje.

Vrhunska bezbednost

Osim pet zvezdica na Euro NCAP testovima, potpuno nova OCTAVIA je prvi ŠKODA model koji ima nove asistencije za izbegavanje i skretanje, asistent za izlaz sa parkinga i ekran u visini pogleda, kao i prediktivni tempomat.

Najmoderniji infotainment sistem

Infotainmen sistemom može se upravljati pokretima ili preko digitalnog asistenta, Laura. Dostupne su tri verzije, sa ekranima od 8,25”do 10”, a upravljanje je još lakše zahvaljujući inovativnoj traci za dodir.

Poboljšana povezanost

Zahvaljujući ugrađenom eSIM slotu, vaša OCTAVIA je uvek online. Funkcije automobila možete kontrolirati i putem naše mobilne aplikacije, a u automobilu se nalazi do pet USB ulaza, uključujući i jedan u naslonu za glavu (savršen za uključivanje nadzorne kamere).

Pametna rešenja

Paket Simply Clever rešenja sada sadrži nove dodatke. AdBlue se sada može napuniti i na pumpi za teretna vozila, jer integrisani levak olakšava ponovno punjenje tečnosti za pranje. Bočni nasloni za glavu nude podršku za glavu putnicima koji spavaju na zadnjem sedištu, a sedišta su opremljena sa pregradama za mobilne telefone.

ŠKODA OCTAVIA Ambition 2.0 TDI 85 kw/115 ks 6G Već od 19.900 EUR


Za detaljnije informacije o ovoj ponudi kontaktirajte ŠKODA dilersku mrežu

Najnovije vesti