Pojednostavite svoj život sa novom Škoda Connect LITE aplikacijom. Da li ste nekada pomislili šta o vašoj vožnji misle vaši saputnici ili vaša Škoda kada bi moga da priča? Sada to možete saznati.

Preuzmite Škoda Connect LITE aplikaciju i učinite svoj automobil pametnijim. Potpuno nova aplikacija pruža vam informacije o Vašem stilu vožnje. Pametni asistent Vam pomaže da poboljšate svoje veštine. To će unaprediti Vašu bezbednost ali i umanjiti troškove. Možete pratiti vožnje i još puno korisnih informacija. Connect LITE je namenjen za automobile Škoda proizvedene posle 2008.godine.

Osnovne funkcije


Šta vam je potrebno?

Da bi uživali u funkcijama čak i u 15 godina starijem Škoda automobilu, biće vam potrebno sledeće:

Škoda automobil

Aplikaciju možete koristiti u Škoda vozilima napravljenim nakon 2008.godine. Proverite kompatibilne modele prikazane niže.

Data Plug

Prodajemo Data Plug kao Škoda Originalnu dodatnu opremu. Možete ga naći kod svog najbližeg Škoda dilera.

Telefon i aplikacija

Aplikaciju možete preuzeti besplatno. Dostupna je za Android (6.0 i noviji) ili iOS operativni sistem (10.0 ili noviji).

Škoda ID

Da bi pristupili svim funkcijama aplikacije, registrujte se i ulogujte pomoću vašeg Škoda ID naloga.

Kompatibilni Škoda modeli

Škoda Citogo

Od 2011

Škoda Fabia

Od 2010

Škoda Roomster

Od 2010

Škoda Rapid

Od 2012

Škoda Octavia

Od 2008

Škoda Superb

Od 2008

Škoda Yeti

Od 2009

Škoda Karoq

Od 2017

Budite u kontaktu sa vašim servisnim partnerom

Biti u kontaktu sa ovlašćenim servisom Škoda je sada mnogo lakše. U aplikaciji Škoda Connect LITE možete obeležiti Vaš servis i za nekoliko sekundi poslati zahtev za kontrolu vozila.

Ukoliko je vreme za održavanje vozila ili je upaljena neka od žutih lampica, vreme je da zakažete termin kod Vašeg ovlašćenog servisera. Ukoliko ste imali nezgodu ili je upaljena neka od crvenih lampica, aktivirajte Poziv za pomić radi trenutne, profesionalne pomoći. Sve što morate uraditi je da pozovete pomoć na putu koja je definisana u aplikaciji. Operateri rade 24h. Tu smo uvek za Vas.

Pogledajte kako funkcioniše

Kako da instaliram aplikaciju Škoda Connect LITE? Veoma je jednostavno i neće vam uzeti više od pet do deset minuta. Kratko video uputstvo pokazuje korak po korak kako aplikacija funkcioniše i kako Vam može olakšati korišćenje vozila. Pogledajte.

Preuzmite svoj Data Plug

Potreban vam je Data Plug da bi Škoda Connect LITE aplikacija radila u vašem automobilu. Za povezivanje je potrebno samo nekoliko sekundi i možete to obaviti bez pomoči drugog. Možete ga kupiti kod ovlašćenog Škoda servisera.
Da li ste zainteresovani? Kontaktirajte nas.