Obratite pažnju na naš najnoviji model. Odeven u novi Modern Solid dizajn, ponosno nosi Škoda natpis na haubi. Pogledajte naelektrisane Matrix-LED farove sa užim gornjim delom, koji se neprimetno protežu do bočnog dela automobila. Primetićete veseo izgled u inovativnom, ali poznatom „Tech-Deck“ prednjem delu.

Zaista jedinstven eksterijer

Modern Solid dizajn

Škoda Elroq je simbol nove ere Škodia dizajna. Njegov funkcionalan, minimalistički i čist moderni izgled odiše autentičnošću i robusnošću, zadržavajući tako prepoznatljive Škoda dizajnerske karakteristike koje su obeležja našeg brenda. U isto vreme, Modern Solid dizajn donosi sjajne nove vizuelne akcente kao što je sjajna crna Tech Deck Face prednja maska. Na ovaj način smo uspeli da uspostavimo novi koncept za prednji deo, uz referencu na poznate Škoda linije. Tech-Deck Face će u budućnosti biti prepoznatljivi element dizajna brenda.

Inovativan i ekološki enterijer

Unutrašnjost je ravnoteža najsavremenije tehnologije, izdašnog prostora u kabini i ekoloških materijala. Uzmite na primer Loft Design Selection enterijer, ukrašenu tamnim Melange Recititan vlaknima, koje su napravljene od 78% PET recikliranih proizvoda kao što su plastične boce. Gledajući dalje od održivosti, ljubitelji tehnologije će takođe voleti intuitivni centralni displej infotainment sistema od 13 inča, digitalni kokpit od 5 inča i definitivno head-up ekran sa vizuelizacijama proširene stvarnosti. Budite sigurni, Elroq je automobil iz kojeg nikada nećete poželeti da izađete.

Opcije pogona, baterija i punjenja

Nema više nervoze zbog dometa. Izaberite četiri opcije pogona i otisnite se na mesta koja nikada ranije niste videli uz garanciju dometa od više od 560 km. Elroq je dostupan u verzijama 50, 60, 85 i 85x, nudi pogon na zadnje ili sve točkove i ima izlaznu snagu u rasponu od 125 kW do 220 kW.

Verzije modela Škoda Elroq:

 ● Elroq 50 – pogon na zadnjim točkovima, kapacitet baterije 55 kWh, snaga 125 kW, maksimalna brzina 160 km/h

● Elroq 60 – pogon na zadnjim točkovima, kapacitet baterije 63 kWh, snaga 150 kW, maksimalna brzina 160 km/h

● Elroq 85 – pogon na zadnjim točkovima, kapacitet baterije 82kWh, snaga 210kW, maksimalna brzina 180 km/h

● Elroq 85x – pogon na sva četiri točka, kapacitet baterije 82kWh, snaga 220 kW, maksimalna brzina 180 km/h

Koju god verziju Elroq-a da odaberete, DC brzo punjenje je uvek moguće. 85 i 85x nude DC punjenje do 175 kW. Baterije sve četiri verzije pogona mogu se napuniti od 10% do 80% za manje od 28 minuta.

Ukoliko svoj Elroq punite iz udobnosti svog doma, na poslu ili bilo gde drugde koristeći Škoda Charger wallboxes snage do 11 kW, nakon 5.5 do 8 sati punjenja, imaćete punu bateriju i bićete spremni a put.

 


Vaša bezbednost je naš prioritet

Do devet vazdušnih jastuka, mnoštvo poznatih asistencija i bezbednosnih sistema, uključujući Travel Assist, Front Assist i CreW Protect Assist, kao i visok nivo pasivne i aktivne bezbednosti su funkcije na koje ste navikli. Možete se čak i razmaziti kada su u pitanju svakodnevne operacije kao što je parkiranje. Daljinsko parkiranje i utrenirano parkiranje na daljinu omogućavaju Vam da parkirate Elroq koristeći svoj mobilni telefon i MyŠkoda app bez potrebe da bude u automobilu na lokaciju udaljenu i do 50 metara. Da li može da bude lakše?