Škoda nastup na Sajmu automobila u Beogradu

19. března 2024

Najatraktivniji Škoda modeli biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma u periodu 21 – 27.3. 2024

Najatraktivniji Škoda modeli biće izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među izloženim modelima će se naći nove generacije i redizajnirane verzije najpopularnijih modela brenda Škoda na našem tržištu. Premijerno će svi posetioci sajma imati priliku da među prvima vide nove generacije modela Škoda Kodiaq i Škoda Superb.

Vozila brenda Škoda su godinama unazad među najprodavanijim na našem tržištu. Tradicionalni modeli sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem neće još neko vreme otići u zaborav, bar kada je reč o brendu Škoda. Zato će se, među modelima koji će biti izloženi na štandu brenda Škoda, naći dobro poznata limuzina Superb. Sve popularniji SUV segment će imati svog predstavnika, model Kamiq, koji je nedavno predstavljen u svojoj restilizovanoj verziji. Na našem tržištu je dostupan tek nekoliko nedelja i mnogi nisu imali priliku ni da vide ovaj model nakon modernizacije. Mi ga predstavljamo u izuzetno atraktivnoj Monte Carlo verziji. Ipak, očekuje se da će najveću pažnju privući modeli koji su nedavno imali i svetsku premijeru. Reč je o drugoj generaciji prvog Škoda SUV modela, Kodiaq i četvrtoj generaciji popularnog modela Škoda Superb Combi. Takođe, još jedno premijerno predstavljanje će imati i redizajnirana verzija modela Octavia Combi. Enyaq Coupe će ove godine biti električni predstavnik brenda Škoda.

Brend Škoda će premijerno predstaviti najatraktivnije modele i najaviti svoj nastup na Sajmu automobila u okviru Konferencije za novinare koja će se održati 20. marta u 12:00 časova na štandu brenda Škoda u Hali 1 Beogradskog sajma.

Svetski trend elektrifikovanih vozila je odavno stigao i kod nas. Automobilski brendovi se utrkuju ko će imati u ponudi više električnih modela. Škoda je brend koji ne zaostaje i svoje kupce i ljubitelje brenda iznenađuje novim električnim modelima. Nedavno je najavljen i najmanji električni automobil, Epiq. A dok on ne bude predstavljen javnosti, na štandu brenda Škoda će biti izložen koncept model koji predstavlja viziju budućeg električnog sedmoseda, Vision 7S.