Zimske gume uz model Octavia do 1. marta

29. prosince 2020

› Godina jubileja za model Octavia – 60 godina od lansiranja prvog modela

› Praznična akcija, u kojoj poklanjamo zimske gume svim kupcima modela Octavia, se produžava do 1. marta

Model Octavia je najprodavaniji ŠKODA model još od svog lansiranja pre 60 godina. Tako je bilo i u ovoj godini, a svakako je tome doprinelo i lansiranje četvrte generacije ovog modela.

U ovoj godini smo se svi suočili sa izazovima koje je pandemija donela, i iako smo se našli u okolnostima koje nismo mogli lako da predvidimo trudili smo se da ih na najbolji mogući način prevaziđemo. Ova godina je za brend ŠKODA izuzetno važna jer smo cele godine slavili 125 godina od osnivanja brenda. Ova godina je takođe i jubilarna godina za najprodavaniji model brenda, a reč je o modelu Octavia. U godini kada slavi 60 godina od pojavljivanja prvog modela, predstavili smo i novu četvrtu generaciju.

Trudimo se da praznično raspoloženje traje što duže i zato produžavamo akciju u kojoj poklanjamo set zimskih guma svim kupcima modela Octavia. Poklon će dobiti svi koji kupe ovaj model do 1. marta.

Sada, kada je Octavia već neko vreme prisutna na našem tržištu i kada je sve češće srećemo na ulicama, čini se da je najvažnija informacija njena cena. Octavia je dostupna po ceni već od 17.208 evra, a Combi verzija ima početnu cenu od 18.204 evra.