2. 10. - 14. 10. 2018

Paris Motor Show 2018

ŠKODA će predstaviti nove derivate svojih SUV modela u Parizu.

Na pariskom Sajmu , ŠKODA će predstaviti nove modele. ŠKODA brend poziva posetioce u posebno digitalno iskustvo od 2 do 14. Oktobra. KONFERENCIJA na ŠKODINOM štandu u Parizu je održana u paviljonu 4, u utorak, 2. oktobra od 13:00 časova. Pored konferenciji za novinare, ŠKODA je emitovala prikaz online uživo dan ranije: ponedeljak, 1. oktobar 2018.

ŠKODA ĆE IZLAGATI SLEDEĆE MODELE

Uz studije koncepta VISION RS ŠKODA nudi pogled u budućnost i predstavlja buduće kompaktne automobile i sledeću fazu razvoja za sportsku porodicu RS. Porodica koja sada uključuje svoj prvi SUV - Škoda KODIAK RS-a. Škoda KAROQ kompakti SUV će proširiti opseg za modele SCOUT i SPORTLINE. Škoda OCTAVIA G TEC je moćnija i pruža veći radijus kretanja na ekološki prirodni gas (CNG).

ŠKODA KODIAQ RS

ŠKODA KODIAQ RS je prvi RS SUV u porodici.

Nova Škoda KODIAK RS, će, uskoro ući u serijsku proizvodnju. Prvi SUV karakteriše novi, crveni logotip RS i dolazi sa 176-Kw (240 kS) dizel motorom, najmoćniji model dizela u ŠKODA istoriji. Dostigao je rekord u trci na Nurburgring Nordschleife od 9,29 minuta. ŠKODA KODIAQ RS time je dokazala svoje sportske sposobnosti i impresivni stil. Škoda KODIAQ RS dolazi sa specifičnim dizajnom, uključujući i nove branike, maske hladnjaka, prozorskih okvira i LED farove. Standardna oprema za sportski SUV takođe uključuje pogon na sva četiri točka , prilagodljiv sa Dinamičkom kontrolom šasije (DCC) i progresivnim upravljanjem. KODIAQ RS je takođe prvi model sa 20-inčnim aluminijumskim felnama. Unutrašnjost je oblikovana sportskim sedištima sa perforiranom Alcantara kožom.

ŠKODA VISION RS

Pogled u budućnost sa modelom ŠKODA VISION RS

ŠKODA VISION RS pokazuje kako ŠKODA vidi buduće sportske RS modele ali i budućnost kompaktnih vozila. Škoda VISION RS kombinuje sportski dizajn. Osim od ugljeničnih vlakana, modernog materijala koji je dobro poznat u svetu moto-sporta, u enterijeru takođe dominiraju detalji od osvetljenog kristalnog stakla. Saznajte više

ŠKODA KAROQ SCOUT

ŠKODA KAROK SCOUT preuzima ulogu novog avanturiste.

Ova nova Off-Road varijanta dolazi sa pogonom na sva četiri točka kao standard varijanta za sve motore. Hrom lajsne okružuju masku hladnjaka i bočne prozore. SCOUT ima u ponudi 18-inčne ili opcione 19-inčne alu felne. Unutrašnjost je opremljena sa piano black detaljima, ukrasnim lajsnama i sedištima. Dva dizel motora u varijanti 110 kw (150 ks) ili 140 kw (190 ks) ili 1,5-litarski TSI benzinski motor (110 kw / 150 ks).

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

ŠKODA KAROK SPORTLINE sa 140-kw benzinskim motorom (190 ks).
Nova Škoda KAROQ SPORTLINE takođe ima sportski izgled. Pokrenut u 2017godini, svestran kompaktni SUV je sada dostupan i u novoj varijanti po prvi put i isključivo sa 2.0 TDI motorom (140 kw / 190 ks). Crna sportska sedišta sa inovativnom presvlakama i šavovi srebrne boje doprinose sportskom osećaju u unutrašnjosti. Škoda KAROQ SPORTLINE je dostupan sa prednjom vučom ili pogonom na sva četiri točka. Postoji izbor od dva benzinska i dva dizel motora, u varijanti sa 110 kw (150 ks) ili 140 kw (190 ks).

ŠKODA OCTAVIA G-TEC


Više snage i veći domet za model OCTAVIA G-TEC

ŠKODA OCTAVIA G DEO dolazi sa novim, moćnijim 1,5-litarski TSI motorom (96 kw / 130 ks). Radi na CNG i 0smanjuje emisiju CO2 za oko 25 odsto u odnosu na benzin. Pored toga, značajno manje emituje azotnih oksida (NOX) i nema čađi. Octavia G TEC je dostupna i u COMBI varijanti a paketi opreme su Active,Ambition i Style. Njegova tri CNG rezervoara imaju zajednički kapacitet od 17,7 kg. 11.8-litarski rezervoar na benzin obezbeđuje mobilnost u regionima bez stanica za prirodni gas.

Inovativni mobilni servisi

Platforme za dejenje HoppiGo je već jedan od najvećih mobilnih platformi u Češkoj. Pored Škoda Connect aplikacije, vozači ŠKODA mogu koristiti Škoda online opciju da saznaju informacije o svom automobilu postavljanjem govorne usluge Amazon Alexa. jednostavna pitanja iz udobnosti svoje fotelje kao što su upiti da li su vrata zaključana, da li su prozori zatvoreni, ili koliko goriva u rezervoaru je ostalo i gde im ŠKODA automobil parkiran. Pored nemačkog i engleskog jezika, Škoda online Alexa je sada dostupna i na francuskom jeziku, a uskoro će biti ponuđen i na španskom jeziku. Integracija Smart Home s druge strane, omogućava korisnicima da budu povezani sa kućom iz svog ŠKODA vozila. ŠKODA vozači jednostavno mogu da prate stanje različitih smart home aplikacija - na primer, da li su ugašena svetla u kući ili da li su prozori zatvoreni .

Podsetimo se

ŠKODA KODIAQ je proslavio svoju premijernu izložbu održanu 2016 na Paris Motor Show.

Mondial de l’Auto

Najstariji Sajam automobila u svetu koji traje 120 godina počev od 1898 godine se održava u Parizu. Paris Motor Show je tradicionalno jedno od najvažnijih mesta na svetu ,gde proizvođači automobila predstavljaju svoje novitete.

Radno vreme Sajma

Pres dani za novinare: Od utorka 2. oktobra do srede 3.oktobra 2018

Dani za posetioce: Od četvrtka 4. oktobra do nedelje14. oktobra, 2018 od 10:00 h do 20 h

Adresa

Paris Expo Porte de Versailles, 1 Place de la Porte de Versailles, 75015 Paris, France ŠKODA je locirana u Paviljonu 4.