9. 9. - 22. 9. 2019

Frankfurt Motor Show

ŠKODA IV električni modeli, MONTE CARLO i G TEC modeli,  ŠKODA SUPERB SCOUT.

Ove godine ŠKODA uvodi nove plug in hibride - Škoda prvi plug-in hibrid, SUPERB IV, i model CITIGO IV - Češki proizvođač automobila tako ulazi u eru elektromobilnosti. Pored SUPERB IV, biće predstavljena i nova OCTAVIA SCOUT . Nova ŠKODA SCALA kompaktni automobil i ŠKODA KAMIQ gradski SUV-i oba dolaze u dve nove varijante ,,MONTE CARLO,,verziji koje odišu sportskim stilom vožnje kao i dva nove G TEC varijante efikasnih ekoloških automobila koji rade na prirodni gas (CNG). ŠKODA se stalno napreduje u sprovođenju svoje 2025 strategije kada je u pitanju digitalizacija.

Prvi električni automobili brenda ŠKODA

ŠKODA SUPERB iV

ŠKODA SUPERB IV i ŠKODA CITIGOe IV je prvi model na elektro pogon.Od početka 2020. godine, model Superb-a će biti dostupan kao plug-in hibrid sa efikasnim benzinskim motorom i elektromotorom.

ŠKODA CITIGOe iV

Prvi ŠKODA model koji se napaja isključivo na 61 kw električni motor. Ima domet do 260 km.

Elektromobilnost

ŠKODA je ušla u novu eru predstavljanjem hibrida IV

Sredinom maja, kompanija je predstavila svoju nova dva nova hibridna modela SUPERB I CITIGO IV u slovačkom glavnom gradu Bratislavi. Tu, proizvođač je takođe prikazao dva prva elektrificirana modela proizvodnju u svojoj istoriji. Potpuno električni CITIGOe IV i SUPERB IV plug-in hibridi, nude brzo punjenje, pristupačne cene. Škoda je tako i zvanično ušla u eru elektromobilnosti, postavila ciljeve za uspešnu budućnost.


ŠKODA MONTE CARLO

Sa MONTE CARLO verzijama modela Scala i Kamiq, češki proizvođač proširuje ponudu sportskih modela. Oba modela izgledaju dinamičnije zahvaljujući crnim detaljima i boljoj opremi.

ŠKODA G-TEC

SCALA G-TEC i KAMIQ G-TEC biće dodati ponudi ŠKODA modela koji su ekološki prihvatljivi i efikasni jer će koristiti CNG kao pogonsko gorivo. Na auto sajmu IAA 2019 u Frankfurtu, ŠKODA će predstaviti studije modela SCALA G-TEC i KAMIQ G-TEC koji će uskoro ući u serijsku proizvodnju.

ŠKODA DRIVE

Upoznajte se i sa novim ŠKODA DRIVE akscijskim modelima - FABIA, KAROQ i KODIAQ.

ŠKODA SUPERB SCOUT

Tokom planiranog fejsliftinga ŠKODA SUPERB četiri godine nakon lansiranja treće generacije, model je dobio nove vizuelne detalje i nove tehnologije. Od sada će po prvi put biti dostupan i kao SCOUT verzija. Jedna od tehnoloških novina su i   full LED Matrix prednji farovi. ŠKODA SUPERB SCOUT, koja će biti samo za Combi verziju, pruža odličnu kombinaciju off-road osobina – kao što su robustni štitnici karoserije, pogon na svim točkovima i paket za loše puteve koji ima i povišen klirens – i elegantne detalje koji odlikuji celu SUPERB porodicu.

60 godina modela ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA OCTAVIA slavi 60 godina od početka proizvodnje: u januaru 1959, prvi modeli su sišli sa proizvodnih traka u Mladoj Boleslavi. Prva OCTAVIA nove generacije nastavlja tradiciju popularnog kompaktnog modela sredinom 90-tih godina. Danas, treća generacija modela OCTAVIA je okosnica cele ponude kompanije ŠKODA i u proizvodnji je od novembra 2012 a restilizovana je u februaru 2017. godine.

ŠKODA AUTO DigiLab

Škoda Auto DIGILAB služi kao ključni instrument i pokretač mnogih digitalnih inovacionih procesa. Ove inovacijske radionice, sa sedištem u Pragu, Tel Avivu i Pekingu, rade na unapredjenju i stručnost razvoja brenda u pogledu digitalizacije. Neki od brojnih projekata uključuju CareDriver mobilnost i usluga socijalne zaštite za decu, starije osobe i osobe sa invaliditetom.


Informacije vezane za aktuelni sajam automobila u Frankfurtu

ŠKODA

ŠKODA Stand
A11, Hala 3

Prvi dan
9.9.2019 14:00 - 14:35

ŠKODA Press konferencija
10.9.2019. 11:45 - 12:00

Radno vreme Sajma

Novinarski dani: 10-11.9.2019.
8:00 - 18:00

Za posetioce: 12-22.9.2019.
ponedeljak - nedelja 9:00-19:00

Produženi radni dan: petak, 20.9.2019.
11:00– 22:00

IAA

Adresa

Messe Frankfurt -60327 Franffurt am main, Nemačka

https://www.iaa.de