Tomić auto 034, Kragujevac

Uvek može bolje, posebno ako si najbolji! Rukovodeći se ovim motom posluje odabrana ekipa menadžera, prodavaca i servisera u salonu Tomić auto 034 d.o.o - jedinom ovlašćenom prodajno-servisnom centru za Škoda automobile na području Centralne Srbije.

Principi našeg poslovanja

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Naše poslovanje odlikuju poverenje, pouzdanost i kvalitet, time što smo posvećeni kupcu, njegovim željama i potrebama.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Tržišna orijentacija i kristalno jasna vizija budućnosti sa maksimalnim podizanjem ugleda i statusa ŠKODA programa na navedenom području, sa osvajanjem poverenja novih i zadovoljavanje potreba postojećih kupaca.

Na koji način osluškujete potrebe kupaca?

Sveobuhvatnom informisanošću o potrebama kupaca, kojom se utvrđuju detalji potreba flotnih i individualnih kupaca, uz obaveznu test vožnju.

Uvek može bolje, posebno ako si najbolji!

Ljubiteljima i vlasnicima ŠKODA automobila, od početka 2015. godine na raspolaganju je novi prodajno - servisni salon, koji je u Kragujevcu otvorila firma Tomić auto. 034 d.o.o. jedini je ovlašćeni prodajno- servisni centar za ŠKODA automobile na području Centralne Srbije. Izgrađen i opremljen u skladu sa najnovijim ŠKODA standardima. Novi moderni auto centar ŠKODA, koncipiran je tako da objedini paletu kompletnih usluga koje pruža klijentima, počev od odabira novog automobila, do samog održavanja i servisiranja. Auto centar raspolaže originalnim ŠKODA alatima, rezervnim delovima i opremom sa kompjuterskom dijagnostikom.

Izgrađen i opremljen u skladu sa poslednjim Škodinim standardima, najnoviji i najmoderniji auto centar za ​ŠKODU koncipiran je tako da objedini paletu kompletnih usluga koje pruža klijentima, počev od odabira novog automobila, do samog održavanja i servisiranja. U prijatnom ambijentu centra Tomić auto 034 d.o.o., ljubazni prodavci su kupcima uvek na raspolaganju, da im predstave sve izložene modele ŠKODE, opremu automobila, boje i cene, kao i mogućnosti kupovine na kredit, lizing, zamenu „staro za novo“. Kupac samo treba da odabere, a svoje vozilo dobija - odmah!

Stručni serviseri, sa najmanje decenijskim iskustvom rada na ŠKODA automobilima, osposobljeni su da izvrše sve potrebne intervencije na vozilima u garantnom i vangarantnom roku: kompletan servis, automehaničarske, autoelektričarske, limarske i farbarske radove, servis klima uređaja... Auto centar raspolaže originalnim ŠKODA alatima, rezervnim delovima i opremom sa kompjuterskom dijagnostikom.

Tomić auto 034 ima kristalno jasnu viziju budućnosti - maksimalno podizanje ugleda i statusa ŠKODA u Centralnoj Srbiji, osvajanje poverenja novih i zadovoljavanje potreba starih kupaca.

Radno vreme

Kontakt podaci