Auto Centar Stojanović

Auto Centar Stojanovic je ovlašceni prodavac i serviser automobila iz programa Škoda, na podrucju Republike Srbije. Naša porodicna firma koja posluje preko 25 godina ima atraktivnu lokaciju i poslovni prostor izgraden za potrebe tekuceg poslovanja u ulici Jurija Gagarina 225, Novi Beograd.

Principi našeg poslovanja

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Odlikuje nas hrabrost da sadašnje i buduće generacije porodice Stojanović usmeravamo da odgovorno, transparentno i inovativno razvijaju poslovanje i budu dovoljno ambiciozni da u svemu tome prate visoke standarde ŠKODA brenda.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Vrlo je jednostavno, potrebno je samo da verujete u uspeh.

Na koji način osluškujete potrebe kupaca?

Intenzivnom, efikasnom, iskrenom i blagovremenom komunikacijom uz pomoć kojepokušavamo da kupcima pružimo osećaj pripadnosti našoj porodici, kako bismo unapredili naše odnose zasnovane na poverenju.

Nastojeci da se usaglasimo sa svim standardima koje zahteva ŠKODA, a i potrebama klijenata, izgradili smo objekat ukupne površine oko 3.800 m2 radnog i kancelarijskog prostora na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 225 u Bloku 45. Svecano otvaranje i puštanje u rad novog objekta održano je 8. juna 2011. godine.

Preduzece trenutno zapošljava 50 radnika svih zanimanja iz auto struke, kao i administracija koja je potrebna za obavljanje ove delatnosti. U sklopu Auto Centra imamo:

  • Auto salon i prodaju vozila ŠKODA
  • Tehnicki pregled - Osiguranje vozila osnovno i kasko (DDOR Novi Sad)
  • Automehanika Vulkanizerske usluge
  • Autoelektrika i dijagnostika Autolimarija
  • Autolakirnica sa komorom za farbanje vozila i mikserima za pravljenje boja
  • Sopstveni magacin rezervnih delova i potrošnog materijala
  • Šlep služba (angažovana 24h)

U sklopu centra u mogucnosti smo da istovremeno radimo oko 40 vozila na razlicitim radnim mestima.

Na osnovu mogucnosti koje posedujemo, u prilici smo da ponudimo sve poslove vezane za popravku i održavanje vozila po sistemu kljuc u ruke, a to se odnosi, pored redovnog održavanja i na vanredne dogadaje u slucaju udesa – pocev od preuzimanja vozila na mestu havarije do kompletne popravke i predaje vozila sa naplatom štete od osiguranja koje je obveznik po kasku ili autoodgovornosti. Sve ovo nam daje za pravo da centar nazovemo All Inclusive Centar ACS Blok 45. ​

Radno vreme

Kontakt podaci