ACL-AUTOCENTAR LAĆARAC BAČKA PALANKA

Ovlašćeni ŠKODA servis

Auto Centar Laćarac

Auto Centar Laćarac je nastao iz kovačko-bravarske radionice osnovane 1953. godine, koja je 1980. prerasla u auto centar koji objedinjuje auto-servis i prodavnicu auto delova.

Od 2002. godine Auto Centar Laćarac je registrovani i ovlašćeni serviser automobila Škoda - svima poznatog proizvođača iz Češke sa dugom i bogatom tradicijom u proizvodnji kvalitetnih vozila.

Vlasnici vozila Volkswagen, Seat i Audi u našem servisu takođe mogu računati na stučno i brzo servisiranje svog drumskog mezimca...

Vrhunska usluga, originalni i kvalitetni auto-delovi, kao i ostale komponente namenjene vozilima, su osnova poverenja koje smo izgradili kod naših mušterija.

Auto servis Tim mehaničara koji radi u servisu ACL je spreman da Vašem vozilu posveti svu stručnu i kvalitetnu pažnju, bilo da se radi o kvarovima ili redovnim servisima održavanja.

Savremeni uredjaji za autodijagnostiku, kao i modernom servisu potrebne mašine i alati, su primarna stavka u radu auto-centra. Vođeni željom da svojim mušterijama pružimo maksimum koji današnji svetski moderni auto-servisi daju, ne prestajemo sa skupljanjem znanja i korišćenjem produkata najnovijih dostignuća u auto-industriji.

Radno vreme

Kontakt podaci