Sada više nego ikada i žene su aktivne na biciklima. Za to je ŠKODA napravila odeljak "Zašto mi vozimo", kako bi proslavili junakinjes porta – i dodatno inspirisali žene bicikliste.

How-to video snimci

Strast donosi izazove. Zato ŠKODA podržava sve bicikliste i to od prevoza bicikli do pronalaženja prave biciklističke rute. ŠKODA dizajnira za budućnost, kao što su Vario fleks sedišta ili dodatna oprema za bicikle.

ŠKODA KAROQ ZA BICIKLIZAM I VIŠE OD TOGA

ŠKODA KAROQ nudi nekoliko opcija za bicikle,za bezbednost I udobnost. Postavljanjem ŠKODA krovnog nosača omogućava transport čak četiri bicikla u I sto vreme. Stalak odgovara za sve veličine bicikala. Lako se montira, napravljen od laganog aluminijuma I ima sigurnosnu bravu tako da se možete opustiti ukoliko ostavite bicikl na krovu. Takođe prošlo je mnogo testiranja koja garantuju da krovni nosač ispunjava sve preporučene sigurnosne standarde.

Da bi prevozili bicikl unutar automobila,može se iskoristiti jedan od najpoznatijih karakteristika KAROQ-a :Variofleks sistem sedenja. Zadnja sedišta mogu da se razmeste, obaranjem pojedinačno ili potpunom demontažom svih sedišta da bi se proctor prilagodio vašim biciklima. Kao što video prikazuje, Škoda KAROQ ostavlja više nego dovoljno prostora za nekoliko putnika, njihove bicikle, pa čak I njihov prtljag.

ŠKODA biciklizam

Naš biciklistički magazin, WeLoveCicling.com, deli našu strast prema biciklizmu. Priča sa biciklizmom počela je pre 120 godina, kada su ŠKODA osnivači, inženjeri po imenu Laurin I Klement, dizajnirali niz inovativnih bicikala. Kako je tehnologija napredovala, oni su počeli sa dizajnom automobila. Mi smo od tada zadržali ovu vezu. Karakteristike

ŠKODA dizajna, uključujući I prostranost,opcija pogona na sva četiri točka, I Variofleks sedišta, oprema kao što su nosači za bicikle I blatobrani, mape I biciklističke aplikacijama su dizajnirane za sve bicikliste - od rekreativnog biciklizma, do najvećih visina sporta. Za nas, automobili i bicikli jednostavno idu zajedno

ŠKODA Biciklistička oprema

Škoda dodatna oprema je dizajnirana za bezbedan prevoz bicikli. Izaberite iz ponude dodatne opreme krovni nosač za bicikl, zadnji nosač i još mnogo toga.

Naša biciklistička kolekcija obuhvata bicikle i opremu za vožnju biciklom. Izaberite iz ponude dodatne opreme kao što su od kacige, rukavice, dreseve, naočare, I još mnogo toga.

ŠKODA BICIKLI

Ponuda Škoda bicikli sastoji se od 13 modela - od dečjih bicikala,trkačkih bicikala, planinskih bicikala, sklopivih, retro bicikli do elektro-bicikli.

ŠKODA biciklistička kolekcija 2018
pdf (13.6 MB)

Zašto vozimo

Kao i vi, imamo mnogo hobija a jedan od naših najomiljenijih je biciklizam. Trudimo se da stvorimo kvalitetan sadržaj koji pokriva sve teme i aspekte našeg voljenog sporta. Svako je dobro došao na našoj platform

I zato smo odlučili da pažnju usmerimo ovaj put ka damama- generalno nedovoljno zastupljene grupe u biciklističkom svetu. Želite da znate kako? PratiteWeLoveCicling.com da saznate sve o tome.

ŠKODA NA TOUR DE FRANCE

Za poslednjih 15 godina, Škoda je udružila snage saTour de France. Svaki milimetar Tour de France trke, ŠKODA vozila obezbeđuju sigurnost I tehničku podršku. Kultni "Crveni auto" je Škoda Superb.

ŠKODA Dileri

Saznajte više o ŠKODA automobilima i opremi kod ŠKODA dilera.