Auto centar Cune, Zrenjanin

Kvalitet, iskustvo i poverenje - AUTO CENTAR CUNE

Principi našeg poslovanja

Šta odlikuje Vaše poslovanje?

Bliska i otvorena saradnja sa komitentima. Direktan dijalog, sa ciljem da se od početka razumeju očekivanja klijenata, što nam pomaže da adekvatno odgovorimo na sve njihove potrebe i zahteve. Zadovoljan kupac je cilj našeg razmišljanja i delovanja.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Funkcionisati i kada ne znamo gde nam je glava − multitasking. U svakom momentu mora se biti spreman da bi se odgovorilo na trenutne zahteve i trenutne situacije u kojima se nalazite a koje nam turbulentno okruženje nameće. 

Auto Centar Cune sa sedištem u Zrenjaninu je ovlašćeni prodavac i serviser za vozila iz programa ŠKODA. Svoje postojanje kao mala porodična firma beleži od 1991 godine. Danas posluje na površini od 8.161m2.

Prodajni salon zauzima površinu od 660m2, dok ostatak zauzimaju radionica 1.270m2 i manipulativni prostor.

Servisna radionica je opremljena najsavremenijom opremom, uz koji je smešten i magacin sa originalnim rezervnim delovima za ŠKODA program vozila. U centru se pored prodaje novi vozila iz programa ŠKODA obavlja i servisiranje vozila, prodaju originalnih rezervnih delova, kao i limarsko-farbarske radove.

Upornost je jedan od presudnih osobina za uspeh u poslu. Kada istrajaš uprkos svakodnevnim preprekama, pokazuješ sebi i drugim ljudima oko sebe da poseduješ samodisciplinu i da vladaš sobom i svim oko sebe. Kreativnost je takođe veoma važna za uspeh - kad vas prepoznaju kao osobu sa idejama, svako će želeti da vas ima u svom timu i sa vama da radi.

 

Radno vreme

Kontakt podaci