Auto Centar Aca Paraćin

VAŠ AUTOMOBIL JE ZA NAS LIČNA STVAR

VAŠ AUTOMOBIL JE ZA NAS LIČNA STVAR

Auto Centar Aca

Servis Auto-Aca osnovan je 1. aprila 1992. godine u Paraćinu. Osnivač Nenad, Neša Radunović, postao je ubrzo poznat u svom gradu i okolini kao jedan od retkih mehaničara koji otklanja svaki kvar na automobilu. Posvećen rad, transparentnost i fer odnos prema klijentima, doneli su stabilan rast iz godine u godinu.

Dobar glas daleko se čuje i upravo zbog toga, 2007. godine, Auto-Aca započinje saradnju sa kompanijom AutoČačak i postaje ovlašćeni serviser Škodinih vozila. Iste godine, sin Aleksandar počinje da radi u porodičnoj firmi i na sebe preuzima implementaciju Škodinih standarda, primenom najsavremenijih alata, dijagnostike i rešenja poslednje generacije.

Naredni korak, desio se 2015. godine, kada je Servis Auto-Aca, uz nesebičnu pomoć partnera i prijatelja iz kompanije AutoČačak, dobio novi izgled u skladu sa Škodinim standardima uz sertifikaciju osoblja.

Zahvaljujući povećanom obimu posla, podršci naših partnera i prijatelja, kao i želje da se ova porodična firma oproba u prodaji novih vozila, 2023. godine Paraćin i Republika Srbija dobijaju prvi digitalni salon Škodinih automobila.

U Auto Centru Aca klijenti mogu sami ili uz pomoć prodajnog agenta vizualizovati svoj željeni automobil, odabrati dodatnu opremu i dobiti sve informacije o finansiranju istog, kao i dobiti servisnu podršku za svaku vrstu problema ili redovno održavanje vaših Škoda vozila.

Svih ovih godina smo imali jednu poruku za sve naše klijente:

Vaš automobil je za nas lična stvar.

Radno vreme

Kontakt podaci