VAŠ AUTOMOBIL JE ZA NAS LICNA STVAR

Auto-Aca je osnovan 1. aprila 1992. godine. Sedište radnje je u Paraćinu u ul. Milovana Glišića bb. Delatnost preduzeća je uslužno trgovinska - servisiranje vozila i prodaja rezervnih delova i opreme.

Od 2007. godine Auto Aca posluje kao ovlašćeni servis za vozila ŠKODA u garantnom i vangarantnom roku.

Klijentima je na raspolaganju ljubazno osoblje, čije je radno vreme radnim danima od 08:00 do 17:00h, a subotom od 08:00 do 14:00h.

Posebnu pažnju pridajemo odabiru radnika. Kadar nam je ustaljen - nema česte promene radnika. Osoblje je profesionalno obučeno. Kontrola radova se obavlja interno od strane naše firme, što podrazumeva prisustvo poslovođe u toku radnog vremena našeg osoblja.

Na kvalitet pruženih usluga utiču alati i uređaji koje koristimo. To su alati i uređaji poslednje generacije poznatih proizvođača. Pribor i sredstva su profesionalni, tako da olakšavaju rad našem osoblju, a poboljšavaju kvalitet pružanih usluga.

Na kvalitet pružanih usluga ukazuje i stalno povećanje naših klijenata. Servis ima četiri radna mesta. tri su namenjena mehaničarskim radovima i jedno električarskim, u sklopu servisa je i auto perionica.

Obezbeđeno je kontinuirano snabdevanje rezervnim delovima, a za sve delove koje servis trenutno nema na lageru, obezbeđena je isporuka u roku od 24 sata iz centralnog magacina Škode u Srbiji. Delove je takođe moguće poručiti direktno iz fabrike Škoda u Češkoj.

Pored standardnih usluga (servis i popravka vozila u garantnom i vangarantnom roku) uz ugradnju originalnih rezervnih delova sa garancijom od 2 godine, naš ŠKODA Servis nudi i usluge preuzimanja i isporuke vozila na željenu adresu.

Ukoliko klijenti žele da budu uz svoj auto dok je on u servisu, tu je i prostor u kome uz osveženje u prijatnom ambijentu mogu sačekati popravku svog automobila. Na ovaj način klijentima je omogućeno lagano i bezbrižno servisiranje i popravka.

Radno vreme

Kontakt podaci