Alpros, Beograd

Naša osnovna ideja je da našim klijentima pružimo kompletnu uslugu. Počevši od kupovine novih vozila, pa do postprodajnih aktivnosti. Kroz postprodajne aktivnosti pružamo maksimalno kvalitetnu uslugu servisiranja i održavanja vozila i preuzimanja kompletne brige o vozilima.

Principi našeg poslovanja

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Konstantna usmerenost ka zadovoljavanju potreba naših klijenata, sa visokim nivoom kvaliteta u svakom segmentu poslovanja. Pravovremena i adekvatna reakcija na sve zahteve klijenata, efikasna usluga uz osmeh i ljubaznost u svakom trenutku.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Posvećenost, istrajnost, razumevanje za potrebe drugih, konstantnost i sklonost ka riziku. Pažljivo slušamo klijente dok govore o svojim potrebama, mogućnostima i ograničenjima.


Alpros Auto počinje sa radom u oktobru 2003. godine. Od konkurencije nas izdvaja posvećeno osoblje, kvalitetan kadar, prijatan ambijent za zaposlene i klijente, konstantno investiranje u opremu i obuku zaposlenih i stalno insistiranje na zadovoljenju potreba naših klijenata na najvišem nivou. Naši klijenti to prepoznaju što rezultira stabilnim rastom naše kompanije u kontinuitetu. Trenutno smo u fazi priprema za izgradnju novog auto centra koji će zadovoljavati sve najviše zahteve ŠKODA Auto i VW koncerna. Od 2017. godine imaćemo to zadovoljstvo da ugostimo naše klijente u novim, savremeno opremljenim prostorijama našeg novog auto centra koji će u svom sastavu imati svu neophodnu opremu i prostor za pružanje svih usluga vezanih za kupovinu, servisiranje, registraciju i negu automobila.

Radno vreme

Kontakt podaci