AKS DRIVE, Majur-Šabac

Preduzeće AKS DRIVE DOO je prodajni diler i ovlašćeni serviser ŠKODINIH vozila za teritoriju opštine Šabac i Mačvanskog okruga, tako da kao jedini ovlašćeni predstavnik, a u sistemu ovlašćenog uvoznika ŠKODE za R. Srbiju, pruža sve usluge prodaje, servisiranja i održavanja ŠKODINIH vozila na ovoj teritoriji.

Principi našeg poslovanja

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Naše poslovanje odlikuje profesionalnost, operativnost, poverenje, maksimalna posvećenost klijentima i ŠKODA brendu kao i izuzetno korisničko iskustvo.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Vizija, znanje, entuzijazam, ciljevi, ambicija, trud i posvećenost.

Na koji način osluškujete potrebe kupaca?

Sagledavanje potreba kupaca su epicentar svakog prodajnog razgovora i zahtevaju odredjene veštine i znanje. Dobra priprema, veština postavljanja pitanja, aktivno slušanje i neizbežna empatija ključni su elementi u otkrivanju kompleksnih i često skrivenih potreba kupaca. 

Aks drive osnovan je 2011. godine kao deo velikog sistema Aks express kurirske službe. Kupovinom ŠKODA salona u Šapcu 2014. godine postaje deo dilerske mreže AutoČačka. Odmah po pristupanju mreži započeli smo rebrendiranje po najnovijim standardima ŠKODA Auta koje smo do kraja 2014. godine i završili. Objekat se prostire na više od 1500m2 u okviru kog posluje prodajni salon sa 7 izloženih automobila, radionica sa 4 dizalice i profesionalna perionica sa automatizovanim i manuelnim pranjem automobila. Pošto poslujemo u okviru velikog sistema, preko sestrinskih firmi našim klijentima pružamo sve usluge potrebne održavanju njihovih vozila, limarsko-farbarske sa najmodernijom komorom, vulkanizerske, reglažu trapa, tehnički pregled, usluge šlep službe, auto-stakla kao i usluge dugoročnog najma vozila.

Radno vreme

Kontakt podaci