Auto Čačak Promet doo, PJ Krnjača

Uspeh smo zasnovali na jasno definisanom planu poslovanja i istrajnosti u njegovom sprovođenju

Šta odlikuje vaše poslovanje?

Profesionalni timski pristup svih zaposlenih u procesima prodaje, servisa i pratećih uslužnih delatnosti sa ciljem ispunjenja svih zahteva korisnika u precizno definisanim rokovima.

Koje su osobine presudne za uspeh?

Timski rad, odgovornost u radu, maksimalan angažman u postizanju krajnjih pozitivnih rezultata na osnovu definisanih planova poslovanja, odlučnost i istrajnost u sprovođenju istih.

Na koji način osluškujete potrebe kupaca?

Sprovođenjem raznih anketa klijenata u kvartalnim i godišnjim intervalima, svakodnevnom neposred-nom komunikacijom sa klijentima, analizom predloga klijenata sa ciljem podizanja zadovoljstva istih u prodajnom i postprodajnom procesu, analizom razvoja tržišta.

 

Auto Čačak Promet prodajno-servisni centar, Krnjača je izgrađen po najvišim ŠKODA standardima i prepoznatljiv je po kvalitetu usluga koje pruža kupcima kroz profesionalne savete prilikom prodaje i servisa ŠKODA vozila. Osnovni principi poslovanja su profesionalni timski pristup svih zaposlenih u procesima prodaje i servisiranja u cilju ispunjenja svih zahteva korisnika u precizno definisanim rokovima.

Radno vreme

Kontakt podaci