Superb specijalna ponuda za dugoročni zakup od 450 EUR + PDV

Specijalna ponuda za dugoročni mesečni zakup Škoda Superb vozila za pravna lica po ceni već od 450 EUR* + PDV. Ponuda za dugoročni mesečni najam se realizuje za odmah dostupna vozila preko kompanije TDV Fleet u partnerstvu sa Autočačak Promet ovlašćenim Škoda dilerom i serviserom.

Škoda Superb specijalna prolećna ponuda za mesečni najam za odmah dostupna vozila za pravna lica

Već od 450 EUR*+ PDV


Ponuda za mesečni zakup Škoda Superb vozila obuhvata:
• kasko osiguranje za ceo period zakupa
• registraciju vozila za ceo period zakupa
• 4 zimska pneumatika dodatno
• troškovi praćenja flote

Preuzmite dokument Škoda Superb ponuda za dugoročni zakup i pogledajte ponudu za mesečni najam odmah raspoloživih vozila u okviru informativne ponude. Ponuda je informativna sa reprezentativnim primerima za određena Škoda Superb vozila sa navedenom ponudom za mesečni zakup vozila (u ponudu nije uključuje PDV), periodom dugoročnog zakupa vozila i predviđanom kilometražom. Sve naknade i drugi troškovi vezani za valutu EUR menjaju se u skladu sa promenama zvaničnog srednjeg kursa Narodne banke Srbije. Škoda Superb - Potrošnja goriva - kombinovana od 6,1 l/100km, emisija CO2 - kombinovana od 139 g/km, nivo izduvne emisije EU6EA, emisija azot oksida (NOx) od 0,023 g/km.

Škoda Superb ponuda za dugoročni zakup TDV Fleet
pdf (296.5 KB)

Više informacija o Škoda Superb mesečnom zakupu vozila

Za ponudu za Superb dugoročni zakup kontaktirajte Škoda dilere Autočačak Promet (Čačak, Beograd, Novi Beograd i Niš).

Dugoročni zakup je finansijska usluga dugoročnog najma putničkih vozila (na određen vremenski period od 48 meseci sa predviđenom kilometražom 120.000 km) uz nepromenljivu mesečnu ratu i uključuje garantni depozit. Odobrenje se vrši u skladu sa bonitetom Zakupca. Postupak zaključenja ugovora uključuje nekoliko faza: izbor putničkog vozila Škoda Superb sa informativne liste ponude, kontaktiranje Autočačak Promet Škoda dilera, podnošenje zahteva za odobrenje lizinga i dokumentacije kod Zakupodavca kompanije TDV Fleet, potpisivanje ugovora i prateće dokumentacije za dugoročni najam vozila.