ŠKODA KAROQ SPORTLINE

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

ŠKODA KAROQ SPORTLINE

2. 8. 2018

Najsnažniji benzinski motor u nizu, 2.0 TSI sa 140 KW (190 ks). Sportski branici, 18-inča aluminijumske felne i sportska sedišta u standardnoj opremi.

Sportski dizajn spolja i unutra

Dinamičan i sportski izgled Škoda KAROK SPORTLINE je jasan na prvi pogled. Sportski branici i ekskluzivni crne aluminijumske felne od 18 inča ,Myticas' zaokružuju sportski izgled a 19-inča crne polirane felne pod nazivom 'Vega' su dostupne kao opcija. Prednji blatobrani imaju Sportline logo i crnu dekoraciju na pragovima vrata, zatamnjena stakla i crni krovne nosače koji zaokružuju elegantnu spoljašnjost modela.

U unutrašnjosti su crna sportska sedišta sa štepovima u srebrnoj boji koji odmah privlače pažnju. Sedišta su presvučena sa revolucionarnom troslojnom vazdušnom termo fleks tkaninom, koja donosi dodatnu udobnost za putnike, posebno u letnjem periodu. Prednja sedišta imaju lumbalnu podršku, zadnja sedišta su fiksna. Višenamenski sportski volan je prekriven perforiranom crnom kožom sa štepovima u srebrnoj boji. Papučice od nerđajućeg čelika i LED paket, koji uključuje i ambijentalno svetlo , dopunjuju sportsku unutrašnjost modela.

Četiri motora i pogon na sva četiri točka

Četiri motora i opcioni pogon na četiri točka. U ponudi imamo četiri efikasna i ekološka motora kao izbor, dok 2.0 TDI dizel motor sa 140 kw (190 ks) ima isključivo ŠKODA KAROQ Sportline model. U kombinaciji sa ovim agregatom, kompaktni SUV-donosi snagu na putu sa 7-stepenim DSG menjačem i pogonom na četiri točka. Prednji pogon sa 2.0 TDI motorom 110 kw (150 KS) dolazi sa manuelnim 6-stepenim menjačem kao standard varijanta. Pogon na sva četiri točka, u kombinaciji sa 7-stepenim DSG menjačem, je opciono dostupan za ovaj model. Za 1.5 TDI sa benzinskim motorom (110 kw / 150 KS) sa pogonom na prednje točkove, ŠKODA takođe nudi 7-stepeni DSG menjač kao opciju, takođe u kombinaciji sa pogonom na sva četiri točka

Digitalna instrument tabla i pametne funkcije

Možete naručiti KAROQ Sportline sa digitalnom instrument tablom. Virtuelna instrument tabla u modelu KAROQ Sportline ima dodatnih pet režima prikaza, koji poseduje obrtomer i trenutnu brzinu . Zahvaljujući LTE modulu i Wi-Fi hotspot-u, putnici "uvek na mreži". Dinamika vožnje može se podesiti a tu je i ESC za dodatnu stabilnost.

Simply Clever

Tipično za sve ŠKODA modele pa i za model ŠKODA KAROQ SPORTLINE je da poseduje brojne "Simply Clever” detalje. Za otvaranje prtljažnika imamo dve opcije u ponudi. Prva je otvaranje pritiskom na dugme a druga je virtuelna pedala ispod zadnjeg branika koja omogućava da peta vrata (prtljažnik) budu otvorena pomoću pokreta stopala (opciona oprema). Puno mesta za odlaganje predmeta učiniće vašu svakodnevnu vožnju lakšom.

Sa novim modelom KAROQ Sportline na Medjunarodnom sajmu automobila u Parizu u oktobru 2018. Godine, ŠKODA će predstaviti drugu varijantu modela KAROQ kao sportsku verziju u pogledu dizajna i dinamike vožnje.

Najnovije vesti

Sve vesti