ŠKODA KAMIQ

Predstavljen novi ŠKODA KAMIQ

Predstavljen novi ŠKODA KAMIQ

7. 11. 2019

Novi ŠKODA KAMIQ premijerno je predstavljena 7. novembra 2019. godine u ŠKODA prodajnom salonu na Novom Beogradu.

Promociji novog ŠKODA crossover modela prisustvovale su brojene zvanice, poslovni partneri i NJ.E. ambasador Republike Češke u Srbiji, gospodin Tomaš Kuchta. Gospodin Kuchta je istakao da visoko ceni gostoprimstvo koje uživa u Srbiji, saradnju kompanije AutoČačak sa brendom Škoda, kao i činjenicu da se usled velikog broja Škoda modela na našim ulicama oseća kao kod kuće.


Prisutnima se potom obratio gospodin Slobo Spasović, direktor kompanije AutoČačak, ističući da kompanija prati razvoj i globalne uspehe koje Škoda postiže i da AutoČačak već petu godinu zaredom ima konstantni rast prodaje i povećanje udela na tržištu novih automobila u Srbiji i zemljama u regionu. Škoda će ove godine uspeti da proizvede i na tržište plasira preko 1.260.000 vozila i da dostigne ukupni udeo na svetskom tržištu od preko 4%. AutoČačak će u tome imati svoj skromni udeo od preko 20% ukupnog udela na tržištu novih vozila na teritoriji Srbiji i Crnoj Gori. Predstavljamo vam jedan potpuno novi model i dva modela koja se već neko vreme mogu videti na ulicama.

SCALA je model koji je neverovatno brzo prepoznat i prihvaćen čak i od ljubitelja ŠKODA brenda. Sa ovim modelom Škoda se popela za još jednu lestvicu i pomerila granicu očekivanja svojih korisnika na novi viši nivo.

SUPERB je automobil koji zadovoljava sve potrebe, koji je u ovoj verziji doneo novu definiciju svega onoga što smo do sada smatrali nedostižnim. Prostran bezbedan, pouzdan, moderan - jednostavno savršen.

KAMIQ je model kojim ŠKODA zaokružuje svoju gamu SUV modela i predstavlja dobro izbalansiran urbani crossover skladnih dimenzija i elegantnog dizajna. Još od premijernog pojavljivanja, Kamiq privlači ogromnu pažnju javnosti. Najmlađi član ŠKODA porodice je gradski SUV model koji, ne samo da će se lako probijati kroz gradske gužve, već se sigurno naći i put do kupaca. Najsavremenija tehnološka rešenja i moderan dizajn su razlozi zbog kojih će ovaj model biti izuzetno atraktivan mlađoj ciljnoj grupi. Dok će kvalitet izrade i komfor koji svi ŠKODA modeli nude, sigurno biti presudni kada je odabir automobila u pitanju za verne ŠKODA kupce. ŠKODA KAMIQ je pogodan kako za gradsku gužvu, tako i za vangradsku vožnju. U ponudi su savremeni i štedljivi jednolitarski benzinci i 1.6 litarski dizel motori sa manuelnim i automatskim menjačem.

Zvanicama se obratio i gospodina Zoran Gajić, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, ističući zadovoljstvo zbog dvogodišnje uspešne saradnje sa kompanijom AutoČačak i veliki broj najviših svetskih i evropskih odličja koja su u tom periodu osvojena. On je iskoristio priliku da vlasniku kompanije AutoČačak, gospodinu Milenku Кostiću svečano uruči potpisani dres muške odbojkaške reprezentacije i potpisanu loptu ženske odbojkaške reprezentacije Srbije. Gospodin Кostić se zahvalio i potvrdio da će kompanija i dalje aktivno podržavati vrhunske napore naših sportista.

Posle prigodnog plesnog programa svečano je prikazana je zvezda večeri, novi ŠKODA KAMIQ, a svečanom dodelom ključeva Nina Radulović, TV lice i voditeljka promovisana je u ŠKODA brend ambasadora u Srbiji.

Najnovije vesti

Sve vesti