ŠKODA OD SADA I NA TWITTERU

ŠKODA u 280 karaktera

ŠKODA u 280 karaktera

8. 8. 2018

Najnovije vesti o modelima, dodatne informacije i zanimljive uvide u svet ŠKODA možete naći na @skodaautonews.


Odeljenje za komunikacije iz Škoda kompanije pokrenulo je svoj twiter nalog sa dinamičnom prezentacijom o novom ŠKODA FABIA modelu.ŠKODA na svom twiter nalogu ima širok spektar sadržaja ,uključujući priče o novim modelima ,kao i priče o ŠKODA brendu i još toga na društvenoj mreži twiter.

Jens Katemann ,šef za komunikacije u ŠKODA auto kompaniji je rekao,,mi želimo da se bavimo mnogim ciljnim grupama,uključujući i novinare ,blogere i fanove preko našegTwitter @skodaautonews naloga. Svako može sada saznati više o našoj kompaniji i stupiti u kontakt sa ŠKODOM brzo i direktno preko Tvittera. Škoda Storyboard je već dao Brendu snažan podsticaj u pogledu brendiranja i ugleda. Sada smo preduzeli sledeći korak u deljenju fascinacije i informacija na Skoda Twitteru. "

Od danas ,ŠKODA je prvo izbacila aktuelne vesti za štampu u pokretanju i uvodjenju na tržište novog modela ŠKODA FABIA 2018 @škodaautonews)twiter nalog.U sklopu eventa ,oko 600 medjunarodnih predstavnika za medije koji su specijalizovani za automobilsku industriju će podeliti informacije sa ŠKODA fanovima o svojim prvim test vožnjama sa tim modelom.Pored toga pratioci @skodaautonews će biti obavešteni o najnovijim saoštenjima o ovom modelu i važnim informacijama kao što su ( digitalizacija i elektromobilnost).

Najnovije vesti

Sve vesti