,ŠKODA Design’

ŠKODA dizajn za trofej Svetskog prvenstva u hokeju

ŠKODA dizajn za trofej Svetskog prvenstva u hokeju

16. 5. 2018

Direktor CEO ŠKODA AUTO Bernand Mayer je predstavio trofej koji je predat najboljem igraču hokeja na svetu u 2018 godini

82.svetsko prvenstvo u hokeju je održano u Švedskoj u orgaizaciji Ice Hockei Federation (IIHF). Direktor Škoda AutoBernard Maje rpredstavio je trofej nakon završetkaS vetskog Prvenstva u Hokeju ukraljevskoj Areni u Kopenhagenu, prvi put u ŠKODA dizajnu. I ove godine, ŠKODA AUTO je generalni sponzor IIHF Ice Hockei Svetskog Prvenstva po 26. put zaredom, tako da je I postavila je novi svetski record za najduže sponzorstvo na svetskom prvenstvu u istoriji sporta.

Trofej koji je predstavio izvršni direktor Bernard Majer za MVP Ice Hockei World Championship je dizajniran po prvi put od strane ŠKODA dizajnera. Skulpturaje 33 centimetara visoka i 21,5 cm široka I napravljena je u Češkoj I odaje počast tradicionalnom zanatu. Njegove kristalne odlike ogledaju se i u aktuelnim modelima ŠKODE - na primer u farovima i zadnjim svetlima.

Tokom 82. IIHF Ice Hockei World Championship, ŠKODA je imala posebno prisustvo kao glavni sponzor. ŠKODA logotip je bio vidljiv oko klizališta i plej-off područjima. Takodje posebnu pažnju je imala model - Octavia Combi RS, Superb i KAROQ–koji su bili postavljeni direktno na marginama terena. Pored toga, ŠKODA je kao ekskluzivni partner obezbedila za ljubitelje najbržeg timskog sporta na svetu uzbudljive priče kao I statistike i druge informacije o turniru.

ŠKODA AUTO I hokej na ledu imaju dugogodišnje partnerstvo: ovo je 26. put zaredom da je češki brend podrža IIHF Ice Hockei World Championship kao zvanični glavni sponzor. ŠKODA AUTO je ušla i u Ginisovu knjigu rekorda za najduže sponzorstvo na svetskom prvenstvu u sportskoj istoriji. ŠKODA je partner na ovom velikom sportskom događaju od 1992. U 2018. Flota automobila koji prate prvenstvo sastoji se od ukupno 50 vozila, uključujući bestselere model OCTAVIA, vodeći SUPERB i SUV modele KODIAK i KAROQ.

Najnovije vesti

Sve vesti