Sigurnost i stabilnost na bilo kom terenu. Za izuzetno iskustvo tokom vožnje i udobnost, možete izabrati kombinaciju pogona na sva četiri točka 4x4 i 7-stepenog DSG menjača. ŠKODA connect sistem je Vaša ulaznica u svet neograničenih komunikacionih mogućnosti.

ŠKODA KAROQ - NOVI COMPACT SUV

Sajamska prodajna akcija se nastavlja do daljeg.
Sajamska prodajna akcija se nastavlja do daljeg.
New

Sajamska prodajna akcija se nastavlja do daljeg.

.

Sajamska prodajna akcija je kompaniji „AutoČačak“ donela odlične prodajne rezultate. Sama akcija se nije završila poslednjim danom BG CAR SHOW-a, već svi zainteresovani klijenti mogu da izaberu svoje ŠKODA automobile po istim cenama do daljeg.

Zadovoljstvo kupaca je imperativ ŠKODA brenda pa je kompanija „AutoČačak“ odlučila da najatraktivniji i najprodavaniji modeli budu dostupni po specijalnim cenama i ovog proleća. Izdvajamo model Rapid 1.6 TDI koji je dostupan po ceni već od 13.500 evra. Takođe, najmlađi član ŠKODA porodice, model Karoq, je u verziji sa dizel pogonskim agregatom 1.6 TDI dostupan po ceni već od 19.680 evra, a osnovna verzija benzinskog 1.0 TSI modela ima cenu od 16.992 evra.

Naravno, nisu samo atraktivne cene ono po čemu je brend sa krilatom strelom prepoznatljiv, već i ljubazno i profesionalno osoblje.

Pogledajte naše najnovije promocije

Sve promocije