ŠKODA FABIA sa novim dizajnom

PRESS SAOPŠTENJE: Redizajnirana verzija modela ŠKODA Fabia

PRESS SAOPŠTENJE: Redizajnirana verzija modela ŠKODA Fabia

29. 8. 2018

Kompanija AutoČačak očekuje dolazak redizajnirane verzije jednog od najprodavanijih ŠKODA modela u Srbiji. Reč je o modelu Fabia, a prvi primerci će početi da stižu u ŠKODA salone već u septembru.

Kompanija AutoČačak očekuje dolazak redizajnirane verzije jednog od najprodavanijih ŠKODA modela u Srbiji. Reč je o modelu Fabia, a prvi primerci će početi da stižu u ŠKODA salone već u septembru. Zvanična promocija i predstavljanje modela Fabia će se održati u okviru Lady fair-a 8. i 9. septembra ispred TC Ušće. AutoČačak je jedan od sponzora ovog sajma i u saradnji sa organizatorima sajma smo pripremili razna iznenađenja za sve one koji odluče da nas za vreme sajma i posete. Već neko vreme je Goca Tržan naše promotivno lice, tako da smo odlučili da beograđanima poklonimo koncert ove popularne pevačice i to u subotu 8.09. sa početkom u 17:30h.

Škoda Fabia se pokazala kao savršen službeni automobil zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, ekonomičnosti i prtljažnom prostoru koji nudi. Sada želimo da pokažemo da Fabia nije samo službeni automobil, već savršeni saputnik van posla. Pored pomentih prednosti, sigurno ćete znati da cenite i Simply Clever rešenja, kojih ovaj, kao i svaki drugi ŠKODA automobil, ima zaista puno.

Pred potencijalnim kupcima je širok spektar mogućnosti. Ponuda boja, paketa opreme, alu felni, sistema za komfor i bezbednost je sada još bogatija. Ono što ne mogu da izaberu je dizel pogonski agregat jer je ovo prvi automobil u ponudi brenda ŠKODA koji se neće proizvoditi sa ovim agregatom.

Cena koja se kreće već od 8.712 evra je jedan od razloga koji opravdava slogan koji prati ovoj model „Znam šta biram“.


Upoznajte Novu ŠKODA Fabia

ŠKODA FABIA kreće u naredno poglavlje sa poboljšanjima u smislu dizajna i tehnologije.

Popularni mali automobil se sada može pohvaliti restilizovanim prednjim i zadnjim delom , LED svetlima pozadi i napred, kao i prefinjenom unutrašnjošću. Dinamični i efikasni 1.0 benzinski motor, kao i dodatni sistemi asistencije naglašavaju sofisticirani karakter modela ŠKODA FABIA.

MOTORI

Ponuda motora za model ŠKODA FABIA će se sastojati od četiri benzinske veoma efikasne jedinice, svaka sa tri cilindra i zapremine 1,0 litara. MPI motori proizvode 44 kW (60 KS) i 55 kW (75 KS) snage.

Dva moderna turbo TSI motora generišu 70 kW (95 KS) i 81 kW (110 ks). Oba TSI motora su opremljeni filterom krupnih čestica (DPF). Najmoćniji motor može biti uparen i sa sedmostepenim DSG menjačem.

Podešavanja

SISTEMI ASISTENCIJE

Senzor upozorava vozača na prisustvo vozila u mrtvom uglu tj. na vozila koje se približavaju odpozadi . Zadnji senzor prati šta se dešava iza vozila i upozorava na opasnost od sudara prilikom izlaženjasa parking mesta . Još jedna nova opcija na raspolaganju je funkcija Light Assist, koja automatski kontroliše duga svetla i prebacuje na oborena čim sistem detektuje dolazeće vozilo iz suprotnog smera.

INFOTAINMENT SISTEM

Infotainment sistem ,, Sving,, sada nudi ekran od 6,5 inča i omogućava vozačima da koriste čitav spektar mobilnih online usluga iz ŠKODA Connect paketa. Kada je opremljena sa Amundsen navigacionim sistemom, Škoda FABIA pruža informacije o saobraćaju o realnom vremenu. U međuvremenu, inovativna SmartLink + tehnologija omogućava da uživate u svim prednostima Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLinkTM i SmartGate funkcijama.

SIMPLY CLEVER

Još veći broj "Simply Clever" funkcija je dostupna. Strugalica za led skrivena u u poklopcu rezeroara sada uključuje, novu funkciju, merač za merenje dubine šare gazećeg dela pneumatika. Automobil može biti opremljen sa USB priključcima za putnike za dodatnu udobnost na zadnjem sedištu. Kupci se mogu odlučiti za patosnice za gepek sa dva lica.Bočni odeljak u prtljažniku takođe ima prenosnu LED lampu. Redizajnirani model će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2018.godine. Početk prodaje se očekuje u drugoj polovini 2018. godine.

Redizajnirani model će biti predstavljen na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2018.godine.

Početak prodaje se očekuje u drugoj polovini 2018. godine.

Najnovije vesti

Sve vesti