Nagrada What Car? za modele OCTAVIA i SUPERB

What Car? Nagrada 2018: pobeda za modele OCTAVIA i SUPERB

What Car? Nagrada 2018: pobeda za modele OCTAVIA i SUPERB

24. 1. 2018

Pobeda u kategoriji automobila sa cenovnim limitom dobilasu četiri modela ŠKODA. Model SUPERB je „Najbolji kombi“ već treću godinu zaredom.

ŠKODA nastavlja sa pobedama prema anketi britanskog časopisa What Car?. Ove godine Škoda vozila su dobila dve titule u dve kategorije I dobila dve nagrade za povoljnu cenu. Nagrade časopisa What Car? 2018, opšte poznate kao "Oskari" u automobilskom svetu spadaju za najprestižnije u Velikjoj Britaniji. Vozila ŠKODA OCTAVIA i ŠKODA SUPERB su se opet pokazala das u bez konkurencije jer su oba odnela pobedu u svojim kategorijama.

Najznačajniji automobile marke ŠKODA je nedavno modernizovani model OCTAVIA, koji je dobio titulu „Best Family Car“ (Najbolji porodični automobile). Pobeda u 2018 godini je već treća pobeda modela OCTAVIA u tri godine što je za poštovanje s obzirom na konkurenciju. Porota je ocenila svestranost bestselera a urednik časopisa What Car? Steve Huntingford je dodao: „OCTAVIA već dugo važi za automobile koji preporučujemo ljudima koji traže komfor i prostor porodičnog hatchback-a. Međutim prošlogodišnja modernizacija je bila bolja nego ikad. Naš omiljeni motor TSI je jak I štedljiv, vešanje je ocenjeno kao savršeno za puteve u Velikoj Britaniji a OCTAVIA može da primi više prtljaga nego većina vozila tipa kombi.“

Model ŠKODA SUPERB COMBI se ponovo pokazao da je bez konkurencije treću godinu zaredom kao „Best Estate Car“ (Najbolji kombi) a urednik časopisa je dodao: „SUPERB COMBI je elegantan, udoban i toliko prostran da nema svrhe tražiti drugo vozilo koje nudi toliko prostora. Osim toga, prodaja se za dobru cenu i nudi kvalitet I opremu mnogo skupljih modela. Ukratko, ističe se u svim oblastima koje su važne za dobar kombi automobil.“

Osim ove dve pobede modeli ŠKODA takođe su ocenjeni u i drugim kategorijama. Časopis What Car? Ocenjuje automobile koji nude najvišu vrednost u određenom cenovnom razredu.

Nedavno modernizovani model CITIGO proglašen je pobednikom u kategoriji „City Car“ (Gradski automobil), pri čemu je njegova „supermini“ koleginica FABIA bila proglašena pobednicom u kategoriji vozila kombi. ŠKODA SUPERB je proglašen pobednikom u kategriji „Executive Car“ (luksuzno vozilo), dok je KAROQ pobedio u jednoj od kategorija „Porodični SUV“. Dodatne informacije iz časopisa What Car? Ćete naći na njihovoj web stranici www.whatcar.com.
Najnovije vesti

Sve vesti